Natural Seeds Cafea Verde Supremo Columbia x 250 g
Descriere:
Cafeaua verde este un nou superaliment care contine cantitati importante de antioxidanti, lupta impotriva radicalilor liberi, regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala.
In timpul procesarii cafelei verzi nu se folosesc chimicale. Cafeaua se obtine din boabe verzi, neprajite si are un gust diferit de cel clasic. Boabele de cafea verde sunt spalate de mai multe ori si apoi sunt uscate. Datorita procesului de prelucrare in care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substante artificiale, boabele de cafea verde nu contin toxine sau impuritati.
In fiecare zi, organismul nostru trebuie sa lupte impotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alti factori care distrug celulele organismului. Antioxidantii sunt compusi naturali care au rolul de a reduce stresul oxidativ si asigura o stare de bine organismului.
Principalii antioxidanti din cafeaua verde sunt polifenolii. Acestia reprezinta o parte importanta din cantitatea de antioxidanti necesari organismului in cadrul unei alimentatii echilibrate. Studii clinice au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor, respectiv, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.
Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei care se afla in ceaiul verde. De asemenea, consumul de cafea verde nu are efecte negative ca in cazul consumului de cafea clasica prajita. Astfel, cei care consuma cafea din boabe verzi nu vor suferi de tahicardie, cresterea tensiunii arteriale sau insomnie.
Acidul clorogenic, prezent in cantitate mare in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.
Cafeaua verde este indicata in curele de slabire deoarece acidul clorogenic accelereaza metabolismul, inhiba aportul de glucoza in intestine si reduce absorbtia zaharului in organism. 10 grame de cafea consumate inaintea principalelor mese ale zilei duc la reducerea grasimilor din corp. Pentru rezultate bune, este recomandat a se bea doua cani de cafea verde pe zi, de preferat in prima parte a zilei.
Contine si acid cafeic, care actioneaza ca un tonic general.
Alte beneficii ale cafelei verzi:
- creste eficienta medicamentelor
- diminueaza riscul de diabet
- ajuta la eliminarea kilogramelor in plus
- ajuta la sanatatea ficatului
- este un tonic pentru activitatea cerebrala
- accelereaza metabolismul
- previne obstructionarea vaselor de sange
- diminueaza aspectul inestetic al celulitei
Mod de preparare:
Intr-un ibric cu 250 ml apa, adaugati 1-2 lingurite de cafea macinata. Aduceti la punctul de fierbere, apoi lasati sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute, dupa care lasati sa se raceasca.
Daca doriti sa ii imbunatatiti gustul, puteti adauga indulcitor, miere, sirop de agave, iar pentru un gust mai deosebit puteti bea cafea in amestec cu suc de lamaie.
Forma de prezentare: 250 g