Institutul Apicol Miere Mana x 450 g
Descriere:
Mierea este o sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun.
Pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman.
Prezenta vitaminelor (B1, B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitatii.
Consumul de miere se recomanda oricarei categorii de varsta:
- in cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere;
- in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi;
- adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens.
Mierea de mana este un sortiment de miere ce se remarca atat prin culoarea inchisa, bruna, cu nuanta rosiatica, verzuie sau maronie, cat si prin aroma specifica, intensa. Bogata in substante minerale, enzime si polifenoli, aceasta miere contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv, stimuleaza imunitatea, prin proprietati antioxidante, antibacteriene si energizante.
Informatii nutritionale/100 g:
- Valoare energetica: 1254 KJ/300kcal
- Grasimi: 0
- Glucide: 74,5
Atentionari:/Precautii:
- cristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatii
Forma de prezentare: 450 g